E-handel i WordPress WooCommerce

Sälj vad än du vill och levla upp din webshop

e-handel hero element
e-handel hero element

FÅ EN E-HANDEL I WORDPRESS WOOCOMMERCE OCH BÖRJA SÄLJA ONLINE

e-handel

CUSTOM E-HANDEL WEBBDESIGN

BYGGD FÖR ATT ÖKA KONVERTERINGEN

OPTIMERAD FÖR HÖG PRESTANDA

Vad är WooCommerce?

Och varför är det viktigt för dig?

WooCommerce är en av de mest populära WordPress-plugins som gör det möjligt för en webbplats att övergå till en e-handelsbutik och sälja produkter och tjänster online. Den är perfekt för små och medelstora företag men kan även skalas upp för större företag med mer omfattande produktkataloger. Eftersom WooCommerce är ett plugin är det absolut nödvändigt att du implementeringen sköts av proffs. Webbutvecklarna säkerställer att allting funkar smidigt, tryggt och säkert för din onlinebutik. 

WooCommerce som är en av mest använda plattformar för webbutiker. Det är en kraftfull e-handelslösning som förvandlar din webbplats till en fullt fungerande onlineverksamhet. Webbutvecklarna kan bygga en högfunktionell, konkurrenskraftig och användarvänlig e-handelsbutik som kan boosta din onlineförsäljning. Majoriteten av konsumenterna använder internet för att undersöka och köpa produkter och tjänster, vilket ger dig en möjlighet att sälja till flera kunder om du har optimerad och användarvänlig onlinebutik.

WooCommerce ger dig allt du behöver för att öppna din butik och börja sälja online. Vi kan hjälpa dig att lansera din WooCommerce-butik med vårt kreativa designteam och WooCommerce utvecklare

SE VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG:

BYGGA LITEN ELLER STOR WEBSHOP

Vårt team av specialiserade WooCommerce utvecklare har lång erfarenhet av att bygga snabba, funktionella e-handel / onlinebutiker som är dessutom enkla att hantera och driva. Vi lägger stor vikt på användarupplevelse och det innebär för dig en E-handel som potentiella kunder har enkelt att navigera på. 

VI SKRÄDDARSYR EN UNIK DESIGN FÖR DIN ONLINEBUTIK

Förutom användarvänligheten så ser vi till att din e-handel blir visuellt snygg och attraktiv. Våra designer skapar en vacker, skräddarsydd webshop som gör att potentiella kunder vill stanna länge på den, vilket i sin tur ökar chansen till försäljningen. 

SUPPORT OCH UNDERHÅLL

Vi kan också ta hand om löpande support och underhåll då det är väldigt viktigt att din e-handel hanteras noggrant och professionellt. Dessutom kan vi hjälpa dig med att annonsera din webshop på Google och få potentiella kunder ännu fortare. 

Vill du få en snygg, högfunktionell och användarvänlig E-handel och börja sälja online?

Potentiella kunder är ute och letar efter produkter och tjänster att köpa. Driva de till din onlinebutik.

Helhetslösningar Inom Webbutveckling & Webbdesign

Hemsida i WordPress

Snygga, snabba, mobilanpassade och sökoptimerade hemsidor. Hosting ingår.

UX/UI DESIGN​

Vi är specialister på att skapa UX- och UI-designlösningar för digitala produkter. Skräddarsydd design till din hemsida och/eller app.

Google Ads

Vi gör det lätt för potentiella kunder att hitta dig via Google Ads och ökar dina chanser till fler affärer.

Domespaces

“Great support in building a WordPress website. I needed a very specific type of site put together fairly quickly and they did a superb job. Very professional, engaging, responsive.”

domespaces mockup
Scroll to Top