Det första steget mot en fantastisk hemsida börjar här

Med över 15 års erfarenhet av stora och framgångsrika projekt har vi en djup förståelse för vad som krävs för att lyckas.
Ta del av hemligheterna som stora företag använder och lyft ditt projekt till nya höjder.

pricing hero element
pricing hero element

WordPress Hemsida - Utveckling, Design samt Hosting, Support och Underhåll

Få en prisvärd hemsida som ser dyrt och exklusivt ut!

Våra webbutvecklare bygger sökmotoroptimerade hemsidor som stärker ditt varumärke och förmedlar ditt budskap på det bästa möjliga sättet. Idag använder majoriteten sin mobil för att surfa på nätet och därför ser vi till att hemsidan är mobilanpassad, snabb och väldesignad för mobilanvändning. Du kan vara säker på att alla verktyg som behövs för att omvandla en användare till kund eller samarbetspartner ingår i vår designprocess.

Pris på en hemsida beror på många olika faktorer, och eftersom företag, behov och mål med en hemsida är olika så har vi tagit fram 4 lösningar. När vi har mottagit din projektförfrågan och gjort behovsanalys, så får du alltid fast pris för din hemsida, och du vet hela kostnaden som du behöver investera i din hemsida innan vi startar igång. Vi erbjuder support och underhåll för din hemsida mot en förmånlig månadskostnad så du kan alltid vara trygg och säker. När hemsidan är klar så får du nycklarna till den och det är du som äger den

 
Start
Premium (Mest Populär)
Elite
Custom / E-handel
 
från 8900:-
från 12900:-
från 22900:-
Enligt Offert
start package
premium package
elite package

* Antal sidor är ett exempel på de sidor vi förbereder, men det totala antalet är inte begränsat och du kan enkelt duplicera befintliga eller skapa nya sidor.
** Daglig backup i 14 dagar.
*** PHP-uppgradering ingår inte i månadsavgiften och kommer att debiteras separat.

I vårt Supportavtal för hemsida ingår allt som behövs för att den ska vara skyddad, snabb och säker! Att underhålla en hemsida en super viktigt och vi erbjuder olika lösningar som innebär:

talkb2b

Talk B2b Team

“ Otroligt hjälpsamma, duktiga och kreativa! Från första kontakten till att dem levererat en ny hemsida har allting fungerar smidigt och bra. Vi är mycket nöjda. ”

Scroll to Top